Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

1ο Βραβείο για τους σπουδαστές Διακόσμησης του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Πειραιά

vitrina-peiraias2015
Προτάσσοντας το ταλέντο, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που έχουν λάβει, οι σπουδαστές του Τμήματος Διακόσμησης από τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Πειραιά απέσπασαν το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό «Γαλάζιας Βιτρίνας» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νίκος Μανεσιώτης, συνεχάρη τους σπουδαστές του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ με την καθηγήτριά τους και διακοσμήτρια, κα Μάρθα Δημητρακά, για το σχεδιασμό, τον σωστό προγραμματισμό και το εξαιρετικό –από πλευράς αισθητικής- αποτέλεσμα που παρουσίασαν στη βιτρίνα του καταστήματος που είχαν αναλάβει να διακοσμήσουν!

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΝΑ, παρέχει πιστοποιημένες ανώτερες σπουδές από καθηγητές –γνωστούς επαγγελματίες της αγοράς εργασίας σε 6 περιζήτητους Τομείς Εκπαίδευσης -Ομορφιάς, Επισιτισμού-Τουρισμού, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ενέργειας- εξασφαλίζοντας άριστη εξειδίκευση σε σύγχρονα και κερδοφόρα επαγγέλματα, για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βασ. Γεωργίου 2Α, 210-4119907, www.keasxini.edu.gr