Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

O Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά σαλπάρει με SUPERFAST FERRIES

sfferries-iek-xini-peiraia
Η SUPERFAST FERRIES, μέλος του ATTICA GROUP, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου, γιόρτασε φέτος τα 20 χρόνια από το πρώτο της ταξίδι, και το κορυφαίο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στη χώρα μας, το Τμήμα Ναυτιλιακών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά ήταν εκεί!
Πιο συγκεκριμένα, οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Τομέα Ναυτιλιακών ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο πλαίσιο του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολουθούν, επισκέφθηκαν το πλοίο SUPERFAST 12 και ξεναγήθηκαν από τον πλοίαρχο κ. Ηλία Βερβενιώτη, έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας γενιάς πλοιάρχων της ελληνικής ακτοπλοΐας!
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ περιηγήθηκαν στη γέφυρα του πλοίου, στις καμπίνες, στους κοινόχρηστους χώρους, ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου πλοίου της ελληνικής ακτοπλοΐας, και έλαβαν σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την επικοινωνία πλοίου–εταιρείας, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις για τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές στους Τομείς Ναυτιλιακών και Οικονομίας & Διοίκησης, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ διασφαλίζουν άμεση εργασιακή αποκατάσταση και μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία !
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120313/ 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr   / www.facebook.com/iekxinipeiraia